2016/07/28

Ännu en ölblogg...

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det. Och nu kommer den en till. Svenska öl-bloggar finns det rätt många av, en del av riktigt bra klass. Jens Skrubbe, Joel Linderoth är bara ett par av de namn som jag tror dyker upp på många öl-älskares topplista över bra, läsvärda bloggare.

Gemensamt för de flesta Svenska bloggar är annars att det handlar mycket om att prova öl. Nu är det ju inte så att jag inte kommer göra det, men jag tror att det finns så många fler intressanta aspekter när det gäller allt härligt runt öl. De senaste åren har antalet Svenska bryggerier fullständigt exploderat, och det händer hela tiden nya, spännande saker. Runtom ölen bildas en kultur, som jag tycker också förtjänar mer fokus. Historiken bakom olika ölsorter, öl från mindre kända öl-länder (Frankrike till exempel) är annat jag tror kan finna läsare.

För dig som läser kan det vara bra att känna till att jag är en helt vanligt privatperson, jag har inte några som helst ambitioner att tjäna några pengar på detta. Jag kommer inte tillåta någon form av annonsering på bloggen. Det jag skriver är mina subjektiva åsikter, och inget annat. Jag har inget emot att få mothugg i mina inlägg (tvärtom, det berikar!), men tänk på att det bara handlar om öl. För mig är detta något lättsamt och njutningsfullt. Jag tror det är viktigt att öl inte blir "fint" på det sätt som vin blivit. Öl är inte Vin! Öl behöver inte vara fint, det går bra att dricka ändå.

Min ambition är att skriva 1-3 inlägg per vecka. När det som mest med jobb och familj kanske det blir ett inlägg, i semestertider mer. Vi får se. Kul att du tittade in!

  / Thomas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar